L’Institut de Sarrià de Ter grava l’edició d’aquest any del Concert d’Hivern

El centre educatiu de secundària de Sarrià de Ter ha preparat durant els últims mesos el Concert d’Hivern d’aquest 2020. Aquest any, el concert s’haurà de gravar sense públic i en dues rondes, per evitar possibles contagis de Covid-19.

Els cinc grups de 1r d’ESO gravaran, entre avui dimecres i demà dijous, una sèrie de cançons, monòlegs i diàlegs que s’enregistraran i es podran seguir en format de cantata a partir de l’any vinent. Cada grup, i també alguns professors, gravaran tres escenes amb música i text al teatre de Sarrià de Ter.

La professora de música de l’Institut, Nuri Hernández, és l’organitzadora del projecte i ha escollit per aquest any un guió basat en la novel·la clàssica de Ray Bradbury “Fahrenheit 451”, commemorant així el centenari del naixement de l’autor.

Judith Cuadras ha coordinat la part teatral, mentre que la mateixa Nuri Hernánadez i Núria Valentí han dirigit i gestionat la part musical. Cançons clàssiques com “Wind of change”, “You’ll never walk alone” o “Stand by me”, entre altres, són les escollides per donar vida a la cantata el Concert d’Hivern 2020.

L’emissora municipal Ràdio Sarrià és l’encarregada de portar la producció a nivell audiovisual del projecte.