L’Institut de Sarrià de Ter estrena el seu Concert d’Hivern de manera virtual

L’Institut de Sarrià de Ter ha publicat el Concert d’Hivern d’aquest any, en format de vídeo al seu canal de Youtube. Es va decidir gravar i emetre’l de manera virtual davant la situació de pandèmia, ja que no podia hi assistir tota la gent que voldria i es volien evitar aglomeracions de persones.

L’obra d’aquest any es centra en la novel·la Fahrenheit 451, de Ray Bradbury, i els alumnes dels cinc grups de 1r d’ESO són els encarregats de representar de manera teatral i musical l’adaptació de la peça de l’escriptor estatunidenc. El concert pretén donar importància a la literatura i la cultura en general.

Judith Cuadras ha estat la professora encarregada de la part teatral, mentre que Nuri Hernández i Núria Valentí han dirigit i gestionat l’àmbit musical. Els alumnes també han afegit algunes coreografies al voltant de cançons interpretades per ells mateixos.

El Concert d’Hivern es va enregistrar abans de les vacances de Nadal a través de la producció a nivell audiovisual de Ràdio Sarrià, i aquest passat dimecres s’ha publicat el resultat.