L’Escola Montserrat ha tornat a l’activitat escolar amb certa normalitat després de les vacances de Nadal, tot i el confinament d’un grup

El centre d’educació infantil i primària, de Sarrià de Ter, va reprendre la seva activitat lectiva el passat 11 de gener, com tots els col·legis i instituts de Catalunya. Des de l’Escola reconeixen que és un curs atípic, però han tornat després de les vacances de Nadal amb una relativa normalitat.

Així i tot, es va registrar un cas positiu de Covid-19 al centre arrel dels cribatges duts a terme al personal. Aquest contagi va obligar a confinar un grup sencer i alguns alumnes d’altres grups. La directora de l’Escola Montserrat, Montse Asencio, afegeix que aquests alumnes tornaran a les classes el pròxim dilluns 25 de gener.

L’Escola Montserrat no va registrar un gran nombre de casos durant el primer trimestre d’aquest curs, fet que va permetre un bon seguiment de les classes. Montse Asencio destaca la “normalitat” amb la qual s’ha començat el segon trimestre.

L’Escola Montserrat, de la mateixa manera que tots els centres educatius del país, s’ha hagut d’adaptar a les mesures i facilitar el seguiment de les lliçons en cas d’un possible confinament.

 

Imatge: Escola Montserrat