L’Institut i l’Ajuntament de Sarrià de Ter valoren de manera positiva el funcionament del centre educatiu i posen la vista en el futur creixement

L’Institut de Sarrià de Ter va començar el passat setembre del 2020 el seu segon curs escolar. De moment, les estructures del centre són mòduls i la previsió és poder tenir unes instal·lacions d’obra en un futur, però l’Ajuntament de Sarrià admet que el procés és lent i pot tardar uns 10 o 15 anys.

Des de l’Institut consideren que els mòduls provisionals actuen de forma correcta i s’ampliaran el curs vinent. El director de l’Institut de Sarrià de Ter, Albert Bayot, explica que amb l’ampliació dels mòduls, es modificarà l’espai destinat al pati.

L’Ajuntament també es mostra satisfet per haver cobert una necessitat pels joves estudiants del municipi. Així i tot, el seu objectiu a llarg termini és consolidar un institut d’obra, però la construcció depèn del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Encarna Jiménez, admet en una entrevista al programa “L’Institut a la ràdio”, de Ràdio Sarrià, que el consistori ja té el territori on s’ubicarà el nou edifici.

L’Ajuntament i l’Institut també han acordat l’ampliació de l’oferta educativa durant els pròxims cursos, i es preveu que s’incorporin estudis de batxillerat.

 

Imatge: Institut de Sarrià de Ter