Comencen les vacunacions contra la Covid-19 als docents dels centres educatius de la comarca del Gironès

La Generalitat va anunciar a inicis d’aquesta setmana el començament del procés de vacunació a docents de fins a 55 anys dels diversos centres educatius del país. A Sarrià de Ter s’han vacunat contra la Covid-19 els primers professors i mestres, i es preveu que es vagi accelerant el procés a mesura que arribin més dosis.

Aquest procés de vacunació depèn només de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament i el Centre d’Atenció Primària de Sarrià de Ter no hi intervenen. Josep Maria Santiago, regidor de l’Ajuntament i mestre d’Educació Física, ha estat un dels primers docents en ser vacunat.

Segons Santiago, el procés de vacunació ha estat molt àgil, ràpid i senzill, i afegeix també que de moment no té cap efecte secundari ni malestar físic.

Es preveu que en els pròxims dies es vagin vacunant els diferents professors, mestres i treballadors dels centres educatius. Santiago destaca que, de moment, ell és l’únic membre vacunat del seu centre escolar.

El procés de vacunació a docents va començar ahir dimecres, i els vacunats hauran d’esperar vint dies per la segona dosi de la vacuna d’AstraZeneca contra la Covid-19.