L’Institut de Sarrià de Ter valora de manera positiva els protocols de seguretat i afirma que no s’ha produït cap contagi de Covid al centre

L’Institut de Sarrià de Ter ha registrat un total de nou grups confinats per casos de Covid-19 durant aquest curs 2020/21, tot i que des del centre reconeixen que dins les seves instal·lacions no s’ha produït cap contagi, tots han estat fora de l’Institut. En aquesta via, des del centre educatiu valoren de manera molt positiva els protocols de seguretat, i admeten també que ara estan més acostumats a impartir classes de manera telemàtica.

L’Institut va veure frenada de cop la seva activitat el passat mes de març i va tenir alguns problemes per gestionar l’activitat virtual, però el fet de ser un centre petit va ajudar a arribar a tots els alumnes i professors. El director de l’Institut de Sarrià de Ter, Albert Bayot, creu que el seguiment és positiu però veu necessària la instal·lació d’un sistema de so a les aules per millorar-lo.

Pel que fa als casos, Bayot considera que no s’ha registrat cap contagi dins el centre, i valora de manera molt positiva el funcionament dels protocols.

Els docents de l’Institut han començat a rebre la vacuna, així com als diferents centres educatius d’arreu del país, i s’aniran administrant les dosis de manera escalada. Albert Bayot així ho explica.

Des de l’Institut creuen també que els seus alumnes no estan del tot conscienciats pel que fa a la pandèmia, i demanen a les famílies que ajudin a augmentar la seguretat i minimitzar el risc de contagi al centre educatiu.