L’Escola Bressol Confetti destaca la retirada de la mascareta com a moment més important del curs

El curs escolar 2021/22 veu avui el seu final, just abans de la revetlla de Sant Joan i després d’uns mesos marcats encara per la pandèmia de Covid-19. Els centres educatius de Sarrià de Ter també viuen el final d’un curs que va començar amb moltes restriccions, va seguir amb una forta onada de casos per Nadal i acaba amb una certa normalitat.

L’Escola Bressol Confetti, per exemple, destaca el moment de la retirada de la mascareta com a punt d’inflexió i com “un abans i un després”. La directora del centre, Mònica Singla, creu que la retirada de la mascareta i el relaxament de les mesures van provocar un canvi en l’aprenentatge dels infants, tornant a una relació més propera.

L’escola viu ara uns dies de comiat i de tancament, amb les entrevistes habituals de final de curs amb les famílies. Mònica Singla afegeix que des del centre tenen una sensació agredolça aquests dies, sobretot amb els alumnes que acaben la seva etapa a l’escola bressol.

El centre, a banda de tancar el curs actual, també prepara el curs 2022/23 que compta amb la gratuïtat del curs de P2. Mònica Singla explica que s’ha pogut garantir plaça per a tots els infants de Sarrià que han presentat sol·licitud de cares al curs vinent. 

L’Escola Bressol Confetti ha preparat una festa de final de curs aquest pròxim dijous 30 de juny, que commemorarà també el vintè aniversari del centre educatiu a Sarrià de Ter.

 

Imatge: Escola Bressol Confetti