L’Institut de Sarrià de Ter tanca el seu curs “més difícil”

L’Institut de Sarrià de Ter, així com la resta de centres educatius del país, va viure ahir la cloenda del curs escolar 2021/22. Des del centre reconeixen que el curs ha estat molt convuls, amb contratemps constants provocats sobretot per la Covid però també a través d’altres aspectes, com les vagues de docents i les directrius del Departament d’Educació.

El curs va començar amb nombroses restriccions per la pandèmia i el centre va registrar un elevat nombre de contagis i confinaments sobretot després de les vacances de Nadal. El director de l’Institut de Sarrià de Ter, Albert Bayot, creu que ha estat el curs més difícil des que existeix el centre.

Més enllà de la Covid, el curs ha estat marcat pel pols entre la comunitat docent i el Departament d’Educació. Albert Bayot creu que tanquen aquest període amb “un munt d’interrogants no resolts” per part de la Conselleria, que poden afectar el començament del curs vinent.

Així i tot, l’Institut va celebrar ahir l’acte de cloenda del curs 2021/22 en un ambient festiu i acomiadant-se fins després de les vacances. Ho explica Albert Bayot.

El curs 2022/23 encara no té una data fixa d’inici, ja que la Generalitat va proposar avançar-la al 7 de setembre però es van topar amb el rebuig dels docents.

 

Imatge: Institut de Sarrià de Ter