S’adjudiquen les obres de rehabilitació de l’antic Cinema Modern per 1,8 MEUR

L’empresa adjudicatària ha estat OSG Serveis Grup SLU per un import de 1.801.370,81 euros (IVA inclòs). En els propers 15 dies s’ha de formalitzar el contracte i, a continuació, un cop aprovats els tràmits administratius, es farà l’acta de replanteig i s’iniciaran les obres.

“En poques setmanes començaran les obres d’un projecte clau per al futur de la ciutat, tant pel que representarà per al foment de la indústria cultural local, com també per la recuperació d’un edifici històric del Barri Vell. Portem anys treballant en aquest projecte, i ara per fi la ciutadania començarà a veure els resultats de tota aquesta feina”, ha subratllat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Amb el projecte de rehabilitació, el Cinema Modern està cridat a ser un referent en la dinamització de la indústria cultural i creativa de la ciutat i del territori ja que serà la seu del nou centre d’arts i creació de Girona. El projecte preveu intervenir sobre 2.401,80 metres quadrats, que és la superfície construïda del conjunt actual del Modern. L’edifici està dividit en quatre plantes més la planta baixa, que serà el punt d’entrada a l’edifici des del carrer Nou del Teatre i que permetrà l’accés a les escales i a l’ascensor. 

L'objecte d'aquest contracte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d'inversió en creixement i ocupació. El 50% de l'objecte d'aquest contracte és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Foto: Ajuntament de Girona