Dilluns començarà la segona fase de les obres de pavimentació de la calçada a Pedret i a Pont Major

Dilluns vinent, dia 10 de juny, començarà la segona fase de les obres de millora de la pavimentació de la calçada als barris de Pedret i Pont Major. Concretament, del 10 al 14 de juny les actuacions se centraran en el passeig de Sant Joan Bosco, en el tram comprès entre l’avinguda de Josep Tarradellas i el carrer de la Riera de Can Camaret.   

De dilluns a dijous, de 8 a 20 h, es tallarà un carril de circulació del passeig de Sant Joan Bosco i els vehicles es desviaràn per un dels laterals del carrer. Per aquest motiu, es prohibirà l’estacionament a la via mentre durin els treballs de manteniment de l’asfalt.

La línia 6 del bus urbà continuarà circulant pel passeig de Sant Bosco durant tota la setmana però la parada del número 8, ubicada davant de la benzinera, es traslladarà al número 2 del carrer per garantir la seguretat dels passatgers i les passatgeres. La resta de parades es mantindran a les mateixes localitzacions.

El cap de setmana, dies 15 i 16 de juny, s'asfaltarà l’avinguda de Josep Tarradellas entre la rotonda de la Vila de Perpinyà i el carrer d’Antoni Varés i Martinell.

La primera fase de les obres de pavimentació de la calçada als barris de Pedret i Pont Major es va portar a terme del 27 al 31 de maig i va afectar el carrer de Pedret, en el tram comprès entre la ronda de Pedret (pas per sota el viaducte) i l’avinguda de Josep Tarradellas.