Avui comença la segona fase de les obres de pavimentació de la calçada a Pedret i a Pont Major

La segona fase de les obres de millora de la pavimentació de la calçada als barris de Pedret i Pont Major s’executen avui, concretament, duraràn del 10 al 14 de juny.  Les actuacions se centraran en el passeig de Sant Joan Bosco, en el tram comprès entre l’avinguda de Josep Tarradellas i el carrer de la Riera de Can Camaret.  

De dilluns a dijous, de 8 a 20 h, es tallarà un carril de circulació del passeig de Sant Joan Bosco i els vehicles es desviaran per un dels laterals del carrer. Per aquest motiu, es prohibirà l’estacionament a la via mentre durin els treballs de manteniment de l’asfalt.

La línia 6 del bus urbà continuarà circulant pel passeig de Sant Bosco durant tota la setmana però la parada del número 8, ubicada davant de la benzinera, es traslladarà al número 2 del carrer per garantir la seguretat dels passatgers i les passatgeres. La resta de parades es mantindran a les mateixes localitzacions.

El cap de setmana  15 i 16 de juny, s'asfaltarà l’avinguda de Josep Tarradellas entre la rotonda de la Vila de Perpinyà i el carrer d’Antoni Varés i Martinell. La primera fase de les obres de pavimentació de la calçada als barris de Pedret i Pont Major es va portar a terme del 27 al 31 de maig i va afectar el carrer de Pedret, en el tram comprès entre la ronda de Pedret (pas per sota el viaducte) i l’avinguda de Josep Tarradellas