El CAP de Sarrià de Ter organitza una ruta setmanal per fomentar l’activitat física

El Centre d’Atenció Primària de Sarrià de Ter organitza cada setmana una ruta a peu per tota aquella gent que vulgui practicar activitat física acompanyada. Qualsevol persona de Sarrià es pot apuntar a la marxa per la salut, independentment de la seva edat o condició física.

La marxa va acompanyada de personal sanitari. L’infermera del Centre d’Atenció Primària de Sarrià de Ter, Helena Faixeda, explica en què consisteix la ruta i convida a tothom que vulgui anar a caminar acompanyat, que tingui algun problema de salut i no vulgui passejar sol o que necessiti esbargir-se amb una petita ruta.

El CAP organitza una caminada setmanal cada dimarts a partir de les 11 del matí, començant pel mateix centre sanitari i passant per La Rasa, el camí de Can Gelada, el Pont de l’autopista, el camí de terra, el Pont del President i la Vil·la Romana. Helena Faixeda destaca que la ruta, d’uns tres quilòmetres i mig, no tracta de competir, sinó de compartir.

L’objectiu d’aquesta activitat és millorar la salut de les persones a través de l’activitat física, i el CAP busca donar una empenta a gent que no acostuma a fer exercici. Les persones interessades poden apuntar-se o consultar més informació a través del Centre d’Atenció Primària de Sarrià.