Sarrià de Ter fomenta la doble campanya de vacunació, de grip i de Covid-19

El Centre d’Atenció Primària de Sarrià de Ter, així com tots els altres CAPs d’arreu de Catalunya, està immers en la doble campanya de vacunació, per una banda l’habitual de la grip i, per l’altra, la de la Covid-19. Des de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament de Sarrià incentiven la població a seguir vacunant-se, demanant cita prèvia per ambdues dosis.

La vacuna de la grip és per majors de 70 anys, la de la Covid és per majors de 12 anys. La regidora de Salut de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Desi Arasa, explica que tota la vacunació es fa al CAP i no al Centre d’Arts Escèniques com es va fer l’any passat.

Les gestores del CAP procuren donar una única cita a les persones que s’han de posar les dues dosis, així es poden vacunar de la grip i de la Covid el mateix dia. Desi Arasa afegeix que es van oferint les cites a mesura que arriben les dosis al centre.

Des de l’Ajuntament creuen que el procés de vacunació està funcionant molt bé al municipi, però també recorden seguir actuant amb precaució davant l’augment de casos.