El CAP de Sarrià de Ter, reforçat amb dues noves metgesses

El personal del Centre d’Atenció Primària de Sarrià de Ter i la Intersindical de Sanitat van convocar divendres una concentració per denunciar la falta de la meitat de la plantilla de metges del CAP i exigir la incorporació immediata dels tres professionals. La pressió ha funcionat i el Departament d’Atenció Primària ha incorporat una nova metgessa al centre, a banda de reforçar l’assistència amb una professional jubilada.

L’equip del CAP de Sarrià havia de donar cita als pacients amb metges que encara no estaven assignats, o bé assumir responsabilitats que no eren les seves. Quim Valentí, infermer del centre, explica que ja feia mesos que comptaven amb les baixes dels metges i no havien rebut cap resposta.

Tot i la concentració de divendres, els Ajuntaments afectats han demanat una cita amb el Departament i també amb Presidència per tractar la situació. Narcís Fajula, alcalde de Sarrià de Ter, mostra la seva preocupació per l’estat del CAP i destaca que calen solucions.

Alguns veïns també van assistir a la concentració de divendres, per donar el seu suport al personal del CAP i mostrar la seva indignació amb la situació de l’atenció primària a Sarrià de Ter.