El CAP de Sarrià de Ter recupera la plantilla de metges completa

El Centre d’Atenció Primària de Sarrià de Ter va recuperant el ritme habitual d’atenció als pacients després de mesos amb mitja plantilla de metges absent. El Departament d’Atenció Primària de Girona ha assignat dos metges dels tres que faltaven i es preveu que arribi durant aquest mes de març.

De moment, continuen reforçant la plantilla dos metges jubilats per mantenir l’atenció habitual de l’àrea bàsica. Els treballadors del CAP es van concentrar el passat mes de gener per exigir la incorporació immediata dels tres metges que faltaven. Ho explica l’infermer del Centre d’Atenció Primària de Sarrià de Ter, Quim Valentí.

El CAP, després de dos mesos, ha aconseguit el seu objectiu i tornarà a comptar amb la plantilla de metges completa i definitiva a finals d’aquest mes. Quim Valentí explicava abans de la concentració que entén el malestar dels pacients, ja que els professionals del centre no podien assignar hores amb els seus metges, ja que aquests no existien.

La situació del CAP de Sarrià es va anar allargant amb els mesos i no rebien resposta a les demandes, així que van optar per convocar la concentració que ha acabat donant resultats.