Ahir al vespre va tenir lloc el debat electoral de Ràdio Sarrià a la sala gran del Coro

Aquest debat va comptar amb la presència dels candidats a l’alcaldia, Narcís Fajula per ERC, Quim Rodríguez pel PSC-CP, Narcís Farroni per Junts per Sarrià, Edgar Castellanos per Poble Actiu Sarrià de Ter i Mari Pau García per C’S.

Va ser obert al públic i es podia seguir en directe pel 87.6 fm i per internet a radiosarria.cat. El debat electoral va ser moderat per Josep M. Sansalvador.

El debat es va centrar en cinc blocs: el primer es va parlar sobre principals reptes de futur i solucions plantejades, seguidament va tenir lloc el segon bloc, l’econòmic: parlant de  Finances municipals, activitat i promoció econòmica, treball comerç, indústria i principals eixos vertebradors de l’economia del municipi, el tercer va tenir lloc per a la relació amb l'àrea urbana de Girona i altres municipis de la comarca. El quart va ser torn per parlar dels barris: propostes i intencions (polítiques socials, serveis a les persones...) i el cinquè bloc abans del torn de preguntes per part del pùblic es va tractar l'oci: les festes, la cultura ( Quin paper ha de tenir la Cultura al municipi), i  l'esport i els mitjans de comunicació d'àmbit local.

El debat va tenir uns moments de retrets entre el candidat de junts per Sarrà i el d’esquerra, Narcís Fajula, per la carta que el regidor d’esports va enviar a les entitats esportives per informar de les subvencions que donarien, farroni, va assegurar que aquest acte era denunciable però que no la portaran a terme.

En termes de seguretat, també hi varen haver retrets en aquest cas entre el candidat de Poble Actiu Sarrià i Esquerra pel que fa a contractes d’agents de policia. Castellanos va assegurar que pels habitants que té Sarrià de Ter, no caldria tanta policia, per altre banda Fajula el va replicar al·legant que no hi ha tant de personal d’aquest sector concret.

Aquest debat, el podreu tornar escoltar integre avui dimecres a les 16:00h i 20:30h del vespre i demà dijous a les 19:00h.

Foto: Ràdio Sarrià