Previous Next

Ple de constitució del nou ajuntament de Sarrià de Ter

Aquesta tarda ha tingut lloc a les 17h el ple extraordinari de constitució del nou ajuntament i l'elecció de l'alcalde.

Tots els regidors i regidores, han promès el càrrec, on seguidament s'ha iniciat la votació per elegir l'alcalde. Un cop Fajula ha estat elegit, els caps de llista han fet uns parlaments, el primer a parlar ha estat Edgar Castellanos cap de llista del PAS (Poble Actiu Sarrià de Ter) on ha manifestat que seria d'irresponsable afegir-se a un model de gestió continuista, segons han acordat en assemblea i sense la capacitat de decidir i gestionar pròpiament les coses. Castellanos, assegura que donaràn suport a les propostes que millorin Sarrià de Ter.

Pel que fa a Quim Rodríguez, cap de llista del PSC a Sarrià, ha explicat que resten al servei dels veïns i veïnes del municipi, valoren la feina feta fins ara i voldràn ser partíceps d'una manera eficaç des de l'oposició afirma Rodríguez. Seguidament Narcís Farroni cap de llista per JuntsxSarrià, ha assegurat que donaràn la mà sempre per sobre d'aspiracions polítiques o personals davant dels reptes o problemes que sorgeixin al municipi, Farroni afronta aquest mandat des de l'oposició amb coratge i valentia.

Finalment Mari Pau García cap de llista per Ciutadans, ha començat agraint a tots els votants, els que l'han fet confiança i als que legítimament segons Maripau han escollit altres formacions polítiques, afirma que treballarà per la igualtat i que l´honra ser regidora del municipi de Sarrià de Ter, aquest càrrec assegura que l'acull amb humiltat i responsabilitat. Ha conclòs el seu parlament fent un agraïment a la seva família.

Un cop fet els parlaments, el ja alcalde Narcís Fajula ha fet fet un balanç de la seva trajectòria política i ha acabat encoratjant a tots els nous regidors a treballar per el poble, pactant i parlant amb tothom.

Narcís Fajula ha estat escollit alcalde de Sarrià de Ter per majoria simple.