Narcís Fajula nou alcalde de Sarrià amb minoria.

Aquest dissabte a la tarda s’ha celebrat el ple de constitució del nou ajuntament de Sarrià de Ter. Tots els regidors i regidores, han promès el càrrec, on seguidament s'ha iniciat la votació per elegir l'alcalde.

Un cop Fajula ha estat elegit, els caps de llista han fet uns parlaments, el primer a parlar ha estat Edgar Castellanos cap de llista del PAS (Poble Actiu Sarrià de Ter) que ha manifestat que han decidit presentar candidatura perquè no hi ha hagut una proposta per incorporar-se a l’equip de govern per part de la llista més votada tot i que ERC els hi havia oferit una via de col·laboració en la qual el PAS seria el “soci preferent” i podría aportar idees però no formaría part de l’òrgan decisiu, la junta de govern i per tant han considerat que seria d'irresponsable afegir-se a la gestió continuista, sense tenir la capacitat de decidir Castellanos, assegurava que donaràn suport a les propostes que millorin Sarrià de Ter.

Pel que fa a Quim Rodríguez, cap de llista del PSC a Sarrià, ha explicat que resten al servei dels veïns i veïnes del municipi, valoren la feina feta fins ara i voldràn ser partíceps d'una manera eficaç des de l'oposició afirma Rodríguez. Seguidament Narcís Farroni cap de llista per JuntsxSarrià, ha assegurat que donaràn la mà sempre per sobre d'aspiracions polítiques o personals davant dels reptes o problemes que sorgeixin al municipi, Farroni afronta aquest mandat des de l'oposició amb coratge i valentia.

Finalment Mari Pau García cap de llista per Ciutadans, ha començat agraint a tots els votants, els que l'han fet confiança i als que legítimament segons Maripau han escollit altres formacions polítiques, afirma que treballarà per la igualtat i que l´honra ser regidora del municipi de Sarrià de Ter, aquest càrrec assegura que l'acull amb humiltat i responsabilitat. Ha conclòs el seu parlament fent un agraïment a la seva família.

Un cop fet els parlaments, el ja alcalde Narcís Fajula ha fet fet un balanç de la seva trajectòria política i ha acabat encoratjant a tots els nous regidors a treballar per el poble, pactant i parlant amb tothom.

El republicà, Narcís Fajula ha estat escollit alcalde de Sarrià de Ter, amb el vot dels seus regidors i sense majoria absoluta.

 

Foto: Ràdio Sarrià