Aquest vespre se celebra el Ple Extraordinari de presa de possessió de Narcís Fajula com alcalde de Sarrià de Ter

Narcís Fajula haurà de prometre el càrrec d’alcalde perquè en el ple de constitució del 15 de juny no ho va fer i tres dels quatre partits de l’oposició ho van denunciar: Poble Actiu, PSC i JxS. 

Fajula va ser escollit pel càrrec amb els sis vots de la seva formació com a llista més votada.  Pel que fa a l’aprovació del cartipàs, els republicans necessiten almenys una abstenció per poder-lo aprovar.

Segons ERC, ja ha finalitzat una primera ronda de contactes amb tots els partits de l’oposició per trobar el màxim consens,  per poder aprovar el cartipàs pel proper mandat.  En aquestes reunions,  l’equip de govern ha explicat com quedaran confeccionades les diferents regidories, les juntes, consells, comissions i els plens municipals. 

Posteriorment a les reunions, segons assegura ERC s’ha enviat a cada partit el detall de la reunió per la seva posterior valoració i posteriorment “escoltarà i valorarà” les diferents propostes que els han fet arribar els caps de l’oposició per obtenir el màxim consens.La celebració d’aquest ple extraordinari tindra llo a la sala de plens de l’ajuntament a les 20.30h del vespre

Foto: Ràdio Sarrià