Diumenge 14 de juliol la piscina de Sarrià de Ter tornarà a donar suport al “Mullat 2019”

Aquesta activitat solidària l’organitza la Fundació Esclerosi Múltiple per lluitar contra l'esclerosi múltiple. A partir de les 11h hi haurà Paddle Surf, i a les 12h i 18h els assistents podran provar l’activitat Aquagym. A Girona Les piscines municipals de la Devesa i de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i la piscina del Complex Esportiu de Sant Ponç del GEiEG participaran en la campanya un any més. El tradicional salt de la campanya es farà a les 12 h.

El “Mulla’t per l’esclerosi múltiple es va celebrar per primer cop el 17 de setembre de 1994 a 67 piscines a Catalunya i l’últim any ja hi van participar més de 600 instal·lacions. Es calcula que cada any més de 100.000 persones es mullen i neden uns metres en solidaritat amb qui pateix aquesta malaltia neurològica. A través del “Mulla’t”, la Fundació Esclerosi Múltiple vol conscienciar la població sobre la malaltia, que actualment afecta unes 7.500 persones a Catalunya.  Tots els fons del “Mulla’t” es destinen a lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i fins ara sense cura.

L’acte central del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” a les comarques gironines es farà aquest any a les piscines del Club Natació Olot.