Aquest vespre hi haurà la celebració del ple extraordinari per aprovar el nou cartipàs municipal

L’equip de govern aprovarà aquest divendres a les 20.30h el cartipàs municipal d’aquest mandat gràcies a l’abstenció del PSC.

Els republicans amb sis regidors,  estan en minoria però han arribat a un acord puntual amb els socialistes que s’abstindran a canvi d’unes modificacions en l’organigrama d’ERC i d’afegir algunes propostes com ara la creació d’un nomenclàtor amb la participació de la regidoria de cultura, partits polítics, entitats culturals i personalitats destacades. Segons el nou cartipàs municipals els regidors que repeteixen continuen amb les mateixes àrees que portaven fins ara excepte l’àrea de comunicació que passarà a mans de Josep M. Santiago.

La nova regidora, Raquel Sala, serà la nova responsable d’Igualtat, Dona, Joventut, Medi Ambient i Ocupació, Promoció i Desenvolupament Local. 

Pel que fa a la fàbrica Hinojosa se’n responsabilitzaran l’alcalde, la regidora de Medi Ambient amb l’assessorament de l’exregidor, Josep M. Viladomat. Segons ha explicat Fajula també hi haurà un altre assessor en ensenyament Jordi Duch.

 

A part del nomenclàtor hi ha una altra novetat es crea la figura d’un càrrec de confiança, un asses­sor extern que coor­di­narà i asses­so­rarà totes les àrees de l’Ajun­ta­ment. La retri­bució serà de 1.000 euros bruts per mitja jor­nada de 20 hores a la set­mana. 

 

Per altre banda ahir Poble Actiu Sarrià de Ter,  ja va manifestar amb molta claredat que hi votaràn en contra

 

Foto: Ràdio Sarrià.