Hinojosa es queda les plantes de Demco y Edihor per seguir creixent a Catalunya

Hinojosa ha adquirit dues empreses de Cardedeu, Demco y Edihor per continuar creixent a Catalunya. L'operació s'ha dut a terme mitjançant un procediment concursal en el qual es trobaven immerses aquestes empreses.

El grup valencià va adquirir el 2015 Torraspapel de Sarrià de Ter on té molts problemes ambientals, sorolls i pudors que provoquen les queixes dels veïns. Demco se centra en la fabricació de solucions d'embalatge en cartó ondulat per la seva banda, Edihor es dedica a la compra i venda de productes d'embalatge com a cinta adhesiva, paper bombolla. 

Hinojosa ha assumit els seus contractes i obligacions i s'ha compromès a mantenir els 101 empleats del total d'aquestes noves empreses. Amb aquestes noves incorporacions, Hinojosa cobreix les necessitats creixents dels seus clients que estan apostant per la venda online a potenciar la planta i integrar als equips dins de l'estructura del grup. Demco-Edihor facturen de forma conjunta 15 milions d'euros.

Dimarts vinent hi haurà una nova manifestació aquesta convocada per l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Plataforma Prou i partits de l'oposició. 

Foto: Ràdio Sarrià.