Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sarrià de Ter es manifestarà dimarts contra els sorolls i les males olors d’Hinojosa

Sarrià de Ter es manifestarà dimarts contra els sorolls i les males olors d’Hinojosa

Pel dret a la salut, contra els sorolls i les pudors NO a les afectacions de la paperera Hinojosa: sorolls 0, pudors 0. Amb aquest lema, la mobilització tindrà lloc el proper dia 23 a les 8 del vespre a la plaça dels Gegants.

Els organitzadors, Ajuntament de Sarrià de Ter i Plataforma animen a tots els veïns afectats per l’activitat d’Hinojosa que acudeixin a la manifestació. La Plataforma per la seva banda fa una crida a entitats a la participació per defensar el dret a la salut i exigir que finalitzin les molèsties,  també convida a la manifestació a totes les associacions veïnals, culturals, esportives, mediambientals, sanitàries o de qualsevol altra índole, que vulguin col·laborar en la defensa del medi ambient, de la salut i de la dignitat.

D’altra banda la fàbrica Hinojosa assegurava ahir en un comunicat que ja ha acabat la primera fase del pla per reduir les olors que genera l’activitat de la planta i que calcula que ha reduït un 86% les males olors i que l’enginyeria que ha dissenyat el pla estan portant a terme diferents proves per confirmar de forma exacta el nivell d’olors. Els veïns neguen que sigui així, al contrari consideren que amb les altes temperatures la pudor és superior i es queixen de mal de cap, nàusees, picor als ulls,  entre altres símptomes.