Tret de sortida de la temporada 2019-20 de la UES

Els taurons de Sarrià tenen ganes d'encetar el nou curs. Una nova temporada marcada per l'estrena de l'equip sarrianenc a la Divisió d'Honor Plata.

Però abans és moment de planificar la pretemporada amb noves arribades i estructurar-la amb partits amistosos que serveixin a l'equip agafar forma i embranzida per començar de la millor manera la lliga. De fitxatges a Sarrià ja se’n han realitzat alguns realitzant, com les incorporacions recents de l'extrem dret Roc Segarra i de l'extrem esquerra Isaac Alemán, provinents del Palautordera i del Montequinto de Sevilla respectivament. Tant Segarra com Alemán, que es sumen a en Pau Palacios i a en Gerard March com a cares noves sarrianenques, saben que començaran la pretemporada la segona setmana d'agost, serà el diumenge 18 a les 19h contra el BM-Granollers a la Supercopa Catalana.

Ahir el vespre, al pavelló de la Unió Esportiva Sarrià, va tenir lloc l’inici de la pretemporada amb la presentació del nou equip de plata, l’acte va començar a les 20.30h. D’altre banda el club també té obertes les inscripcions a l’escola esportiva entrant al web del club www.unioesportivasarria.com, descarregar i omplir l’arxiu per formalitzar la inscripció Un cop omplert, envieu-lo a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Foto: UES.