Cursa popular d’orientació a Sarrià de Ter

Continua la lliga d’estiu d'orientació 2019, i en aquest cas una de les edicions, tindrà lloc al municipi el dijous 15 d’agost.

El club Aligots neix el 8 de juliol de 1998 a la Universitat de Girona amb la voluntat de poder realitzar esports federats, relacionar la Universitat amb la societat gironina i donar a conèixer les curses d’orientació a la província de Girona. Des del 2001 és una entitat independent de la universitat i, actualment, les activitats principals del club són la participació en curses i la formació en l’esport d’orientació.

Participen en curses de Rogaining, BTT-O i Raids, de Copa Catalana, Campionats de Catalunya, Lligues Espanyoles, Competicions internacionals i populars.Actualment al club compten amb més de  300 socis de totes les edats, amb diferents nivells esportius. La lliga d’enguany, seguirà el següent dijous dia 22 a Bàscara, i el 29 serà el torn de Girona-Fontajau. 

Per a més informació i inscripcions, podeu contactar a través del web aligots.cat. Aquesta activitat està organitzada pel club Aligots Girona-Orientació, hi col·labora l’ajuntament de Sarrià de Ter.