Cap de setmana d’handbol a Sarrià de ter amb la semifinal de la Supercopa catalana

Diumenge 18 a les 19h de la tarda, tindrà lloc el primer partit de Salva Puig coma nou tècnic dels taurons a divisió d’honor plata juntament amb els 3 dels quatre fitxatges nous.

El primer projecte de la Unió Esportiva Sarrià per a la divisió d’honor plata veurà la llum aquest diumenge (19 h), en la segona semifinal de la supercopa Catalunya en dos anys. El nou tècnic del Sarrià ha explicat que serà un partit complicat, perquè segons el mateix Puig, ha dit que els entrenaments fa poc que han començat, i això fa que el grau de competició sigui més alt. El tècnic però ha assegurat que aquest matx l’afronten amb la màxima il·lusió i amb ganes de competir. Com en l’anterior enfrontament, el Fraikin Granollers serà el conjunt de l’Asobal que visiti Sarrià de Ter, amb el 26-29 de l’1 de setembre del 2017 encara present en la memòria col·lectiva. Era el primer curs d’Antonio Rama com a màxim responsable tècnic del conjunt vallesà. Salva Puig, ha afirmat a ràdio Sarrià que diumenge hauran d’estar al màxim concentrats i treballar per la victòria.

El primer amistós que l’equip de Salva Puig té previst jugar aquesta pretemporada serà el 31 d’agost, amb el Barça B juntament amb el Bordils, l’altre català en la categoria de plata també a Sarrià de Ter. Abans de començar la lliga, el 14 de setembre a Còrdova, el conjunt sarrianenc jugarà l’1 de setembre a Sant Quirze del Vallès, el dia 4 a casa amb el Garbí i el 6 amb el Banyoles. El partit d’aquest diumenge serà amb entrada per al públic, a un preu econòmic segons el mateix club; que té oberta la campanya d’abonaments per al primer curs a plata (familiar, 120 euros; individual, 85, i jubilats, 42).

Foto: U.E.S