Ciutadans Sarrià de Ter denuncia la incorporació del nou assessor del govern

La portaveu de Ciutadans (Cs) a Sarrià de Ter, Mari Pau García, ha criticat la recent incorporació d’un assessor d’alcaldia perquè “és una figura innecessària i és evident que es tracta d’una mesura compensatòria” assegura Mari Pau.

García considera que aquesta figura “curiosament s’ha creat per col·locar el número 7 de la llista d’ERC que no va sortir escollit a les darreres eleccions municipals del 26 de Maig”. La cap de llista de la formació taronja municipalista, ha apuntat que els republicans han passat de 9 regidors el 2015 a 6 el 2019.

La portaveu de Ciutadans al consistori Sarrianenc, ha qüestionat la contractació d’aquest càrrec de confiança. En aquest sentit, també ha retret al PSC “que participi d’aquesta operació” segons fons del grup taronja. Per a García, l’actitud del PSC, demostra que és la “crossa del separatisme”. Al seu entendre, l’equip de govern  ha regalat un sou públic a una persona que no va ser escollida regidor pels veïns de Sarrià “però que rebrà la remuneració dels impostos dels veïns de Sarrià”. A principis de setembre, Poble Actiu Sarrià (PAS) també criticava l’elecció del nou assessor de l’equip de govern de Sarrià de Ter, el grup municipal anticapitalista, considera innecessari aquest càrrec perquè segons fons del mateix grup municipal, l’alcalde té dedicació exclusiva i crítica l’elecció a dit d’Àngel Antequera, l’assessor del govern. 

Des d’alcaldia, expliquen que Narcís Fajula, va incloure ja una reserva per a la possible contractació d'un “assessor extern” en el seu cartipàs per aquesta propera legislatura. Un càrrec que ocupa actualment Antequera. La justificació d'Esquerra sobre aquesta contractació rau en el fet que la vila “ha crescut i les seves necessitats, també” i que aquest càrrec permetrà “agilitzar la gestió del dia a dia”. Antequera donarà suport a la gestió de l'alcaldia i a les diferents regidories que formen el consistori.

Foto: Ràdio Sarrià.