Reunions de barri a Sarrià de Ter

Un any més l’Ajuntament de Sarrià a convocat les reunions de barri. Es tracta d’un espai on parlar de l’entorn més proper. Amb aquestes trobades, l’objectiu del consistori és d'estar a prop de tothom i de fer de la participació ciutadana una realitat i una nova forma de fer política municipal. Segons fons municipals, la finalitat d’aquestes reunions és d’informar de les darreres accions, escoltar les demandes dels veïns i veïnes i planificar conjuntament les properes idees de cada barri.

Com cada any, la reunió es fa a aquestes dates per tal de poder incloure allò que es decideix entre tots als pressupostos del proper any. Des de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, apunten que de cadascuna de les reunions anteriors han sorgit petites millores als carrers que s’han pogut fer realitat. I també algun projecte més gran que requeria l’opinió directa dels més afectats.

Tanmateix, expliquen també que en aquestes reunions s’informarà de tot allò que afecti directament als veïns i veïnes de cada barri. 

Les primeres reunions es duran a terme el dijous 3 d’octubre a Sarrià de Dalt i els Socs amb el regidor de barri, Josep Ma Santiagoa  les 20.30 h a l’espai al “Centre”. El 10 d’octubre serà el torn del Pla de Vinyers a les 20.30 h al local Social del Pla de l’Horta, amb la regidora, Desi Arasa. Pel que fa a La Rasa, serà a la mateixa hora però el dijous 24 d’octubre al Local Social amb la regidora, Raquel Sala. Pels veïns de Sarrià de Baix les reunions seran al Coro també a les 20.30 h amb el regidor, Jordi Estefanell i finalment el barri del Pla de l’Horta, es realitzaran les xerrades al local social també a les 20.30h del vespre.