L’Ajuntament diu que ja treballa amb les peticions del veïns de Sarrià de Dalt-Socs

El passat dijous a la nit es va celebrar a l’Espai d’Arts Escèniques “El Centre” de Sarrià de Dalt, la Reunió amb el Regidor de Barri corresponent al 2019, una de les eines directes de Participació Ciutadana. Una cinquantena de veïns van assistir-hi. El consistori va informar de la implantació de la recollida selectiva porta a porta que es farà al llarg del 2020, del pla de mobilitat que també es farà efectiu l’any vinent, de la substitució per llums LED en l’enllumenat públic i de la nova ordenança de guals. També de la creació de les noves Taules Mediambientals. Per part dels veïns van aportar-se diferents temes, alguns dels quals via correu electrònic.

El mateix divendres al matí l’ajuntament ja es va posar mans a l’obra per tal de solucionar alguns dels problemes (els més petits i senzills d’arreglar) i des d’avui es busquen respostes per a la resta. Va haver diferents propostes relacionades amb el trànsit, i que es van incloure en el debat del Pla de Mobilitat: Reduir el pas de vehicles, sobretot de gran tonatge, pel Passeig Capellades, treure bandes reductores de velocitat al C/ Gelida i/o C/ Sant Joan Les Fonts, i substituir-les per controls habituals de velocitat mitjançant radar mòbil.

A la zona de Sarrià de Dalt es va demanar canviar el sistema de neteja de fulles amb bufador, i també, els veïns van informar de la presència habitual de sorra a la cantonada del C/Paulí Torras amb la Carretera de Sarrià de Dalt, amb la perillositat que això comporta. Per part de l’ajuntament, Es va prendre el compromís de doblar la neteja d’embornals. Veïns del C/ La Riba insisteixen en fer notar les molèsties de les empreses situades a tocar de la riera Guilana. Recorden que no han realitzat totes les mesures a les que es van comprometre, i que continuen treballant diumenges i festius a primera hora del matí fent molt de soroll. des de L’Ajuntament asseguren que faran el recordatori i incrementarà les inspeccions. També es va fer notar la deixadesa de l’espai de Petanca situat al costat de “El Cau”. L’Ajuntament es va comprometre a buscar-ne alguna utilitat i netejar-lo. Pel que fa als parcs i jardins, les propostes van arribar per correu electrònic i no es van tractar, però l’Ajuntament elaborarà i informarà sobre la resposta.

 

Foto: Ajuntament de Sarrià de Ter