Previous Next

Èxit de la 21a edició de la Fira del Paper a Sarrià de Ter

Aquest passat diumenge va tenir lloc la tradicional Fira del Paper i Cartró a Sarrià que enguany ha arribat a la seva 21a edició. Durant tot el diumenge, hi va haver una sèrie de parades tallers i activitats, en què els veïns varen poder gaudir d’una bona jornada al municipi. El regidor de cultura, ha destacat el valor d’aquesta fira ja consolidada al municipi i ha explicat que és una trajectòria molt llarga.

D'entre les activitats del dia de la fira, El regidor de Festes i Cultura ha destacat també la Inauguració Exposició artística "La repetició" a la Sala La Caixa al carrer Petit de Sarrià de Baix on ha apuntat que segurament serà l'última exposició en aquest local. Estefanell, ha volgut posar l’accent en la novetat d’enguany a la fira, es tracta del concert i vermut al Pati del Patronat amb Marcel Torras Duo, i el grup de talents sarrianencs amb Edgar Massegú.

Finalment, i després de tots els actes que es varen celebrar durant el dia d’ahir, la fira es va cloure amb un espectacle pirotècnic a càrrec de l'Agrupació Bestiari Festiu i popular de Catalunya. Jordi Estefanell en fa una valoració positiva, i posa en valor la participació de la gent.  

Fotos: Ràdio Sarrià