Quim Rodríguez del Grup Municipal del PSC a Sarrià ha passat aquest matí pel Magazín “La Terrassa”

Amb ell, s’han tractat temes d’actualitat com  és el cas de la llarga problemàtica de la paperera de Sarrià, i la propera implantació del porta a porta al municipi aprovada per unanimitat a l'últim Ple Municipal. Quim Rodriguez, ha començat explicant pel que fa a les molèsties de la fàbrica, que és un cas assegura que es tracta amb retard, i que a dia d’avui l'ordenança ja s’hauria d’estar complint ha apuntat el socialista, n’ha parlat amb detall aquest matí a ràdio Sarrià. 

Rodriguez, ha valorat també el cas del comunicat de l’Equip de Govern que va emetre el passat mes de setembre, on explicaven en aquell document que es desvinculen completament de la Plataforma Ciutadana Prou. El cap de llista del PSC a Sarrià de Ter, ha manifestat de que no ho trobaven encertat i ha assegurat que la situació s’ha de reconvertir.

A banda, Quim Rodríguez, també a destacat d’entre altres temes, la implamentació del porta a porta, recordem que l’objectiu del municipi és passar d'un nivell de reciclatge del 40 al 60%, i complir amb els objectius que marca la Unió Europea. Tant l'equip de govern (ERC) com la resta de partits de l'oposició (Poble Actiu Sarrià, PSC, Junts per Sarrià i Cs) van donar suport a aquest nou sistema de reciclatge. La recollida selectiva porta a porta consisteix a lliurar els residus al servei municipal de recollida davant de la porta de casa, en uns dies i hores determinats per a cada fracció. El socialista d’aquest tema n’ha donat detalls a l’espai matinal “La Terrassa” .

Foto: Ràdio Sarrià