Un centenar de persones es van concentrar davant l’Ajuntament de Sarrià de Ter

Ahir al vespre a les 20:30 h va tenir lloc davant del consistori una concentració contra la sentència del procés i també per donar suport a l’alcalde Narcís Fajula per la citació que ha rebut per la denúncia interposada per C’s Sarrià de Ter per la suposada presència de símbols partidistes a equipaments. Narcís Fajula va condemnar enèrgicament la resolució del Suprem. A l’acte que van assistir-hi un centenar de veïns, regidors i entre ells l’alcalde de Sant Julià de Ramis,  Marc Puigtió que també li va voler donar suport. Seguidament, un cop acabada la concentració, va tenir lloc un Ple Extraordinari a la sala de plens per l'aprovació de la moció de rebuig contra la resposta del Suprem. L’alcalde, ja en sessió plenària va assegurar que el document de la moció, està refrendat per l’AMI (Associació de Municipis per a la Independència) i l'ACM (Associació catalana de Municipis) i tots els partits polítics que en formen part. 

El text de la moció el  van llegir els grups Municipals (ERC), (PAS), i (JxSarrià), que van votar-hi  a favor i que va rebre dos vots en contra, els del partit dels socialistes. 

Ciutadans ja van comunicar que els seus regidors no assistirien en aquests plens extraordinaris de rebuig a la Sentència dictada dilluns passat pel TS. La candidata de la formació taronja, a Sarrià de Ter Mari Pau Garcia per tant no va assistir a aquest ple. 

Al final del ple extraordinari, tots els grups assistents ahir: (PAS), (JxSarrià) i també el (PSC), van manifestar tot el suport personal a l’alcalde Narcís Fajula davant la citació judicial que té pel  pròxim dia 30 d’octubre.

Foto: Ràdio Sarrià