Previous Next

Continua el somni de Copa del Sarrià en guanyar el Cangas de l'Asobal

La UE Sarrià va protagonitzar ahir una de les grans sorpreses de la 2a ronda de la Copa eliminant al Cangas del Morrazo de la Lliga Asobal i passant brillantment a tercera ronda en la seva estrena en aquesta competició. Quan el marcador encara no s’havia posat en funcionament hi va haver una reivindicació similar al que havia passat el dia abans a la pista del Bordils, els jugadors sarrianencs i la graderia cridava consignes a favor de la llibertat dels presos polítics i l’afició exhibia una pancarta amb la paraula “Prou”. 

El matx va començar molt igualat, després dels primers compassos de partit, van ser els de Salva Puig els que van agafar la iniciativa agafant cinc gols de marge al descans amb un resultat de (15-10). El conjunt gallec, veient que se'ls podia escapar el matx, va reaccionar a la represa i començava a agafar rendes de 2 a 3 gols que semblava que podien ser definitives. Però els darrers cinc minuts van ser de somni per l’equip local: un parcial de 6 a 0 pels de Salva Puig que van provocar el deliri entre jugadors i afició del Sarrià que sabien que eren equip de tercera ronda de la Copa. El Sarrià va acabar guanyant de 3 gols (28-25). 

L’entrenador dels Gallecs Nacho Moyano, va explicar ahir que admetia la derrota, tot i apunta que a l’inici, el Cangas dominava el partit, però no va ser suficient per superar als Taurons de Sarrià,  Moyano va assegurar que “si vas amb ganes de guanyar, al final ho aconsegueixes” i va acabar afirmant que el Sarrià ha guanyat merescudament. 

El tècnic del 1r equip Salva Puig, ha explicat que tots els partits són d’una alta dificultat, i ha apuntat que esperen seguir aquesta bona ratxa.

Uns dels jugadors del Sarrià de Plata, Juli Fina no podia amagar la satisfacció d’haver guanyat un equip d’Asobal, i es mostra molt confiat en aquest campionat.

L’entrenador de l’equip, Salva Puig, va afrontar el partit amb baixes molt rellevants, com ara la de Mariscal, Ballester i Pere Arnau. El primer va rebre un fort cop en l’últim partit i també serà baixa per al desplaçament a la pista del Teucro. Puig, doncs, va fer moltes rotacions i va donar minuts als joves jugadors blau-grocs, que van respondre amb ambició i  un molt bon joc. La tercera eliminatòria de la copa, la jugaran els vuit equips que han superat la segona, tot i que encara en aquesta ronda no entraran de moment en el sorteig d’equips ni el Granollers ni el Barça.

Fotos: Ràdio Sarrià