Narcís Farroni “Els projectes de futur de Sarrià de Ter s’han de fer i pensar molt bé”

El cap de llista de JxS Narcís Farroni, ha passat aquest matí pel Magazine “La Terrassa” i ha fet una valoració inicial d’aquests mesos a l’ajuntament com a regidor, d’entre els temes, Farroni ha destacat el cas Hinojosa, el nou pavelló d’esports, i també ha destacat del cas del magatzem municipal i de la rampa d’”El Centre”. Farroni, ha començat fent una valoració dels primers mesos a l’ajuntament de Sarrià de Ter i ha explicat que estan contents com a grup municipal d’haver entrat al consistori, i ara segons ha detallat, un cop passats uns mesos de les eleccions del mes de maig, ara la feina ja és de començar a implementar les propostes que tenen.

A banda, també ha apuntat pel que fa a la problemàtica de la paperera Hinojosa que pateix el municipi, Farroni ha remarcat que la seva posició es clara, i ha apuntat que han estat en totes les reunions i assegura que el seu grup ha estat recopilant informació i ha anat treballant per tal d’ajudar a posar fi aquest problema que ha qualificat de greu.

Respecte el comunicat que va emetre l’Equip de Govern (ERC) de desvincular-se de la Plataforma Prou, Farroni assegurava que respecten la decisió, però no la comparteixen i apunta que al final, el problema afecta a tothom.

D’altres temes que ha parlat el cap de llista de JxS, ha estat de la construcció nou pavelló o la coberta de la pista poliesportiva de Sarrià de Dalt, en que el consell Municipal d’Esports en va fer la petició d’aquestes obres. Farroni ha explicat que per les magnituds que representa una obra aixi, “s’ha de pensar molt bé” i ha assegurat que s’ha d'aprendre d’errors del passat fent referència a l’actual Pavelló Municipal. El cap de llista de JxS, ha dit que és necessari pel municipi una infraestructura així, però que s’haurà d’estudiar bé. Farroni ha afegit que a part d’aquest nou pavelló al municipi, aquest també necessitaria altres obres com la d’ampliar el camp esportiu de la Rasa.

Un dels temes que també ha volgut subratlla el regidor ha estat el cas de la rampa del centre on ha apuntat que ja que hi ha hagut una “rentada de cara” en una primera fase, ara caldria fer una rampa per millorar l’accès al local.

Finalment el regidor de JxS, ha apuntat que és cert que el magatzem municipal ha d’estar centrelitzat a un espai, però assegura que al sorral que connecta el Pavelló Municipal amb la plaça dels gegants, quedaria molt massificat.