El Projecte Gat es consolida a Sarrià de Ter vetllant pel benestar dels felins

Aquest matí ha passat pel Magazín “La Terrassa” de Ràdio Sarrià la Fundació Fauna i dues alimentadores de Sarrià de Ter on s’ha parlat del “Projecte Gat”, el president de la fundació David Serramitjana, ha explicat quins són els principals objectius del projecte, es tracta de 4 punts bàsics: El benestar dels gats, tenir controlada la colonia d’aquests animals, evitar conflictes amb els veïns i també ha destacat, la importància que fan els alimentadors per tal de que en aquest cas els gats puguin tenir una bona salut. Ho ha explicat aquest matí el president de l’entitat David Serramitjana.

Les tasques que es duen a terme en aquest projecte, des de l’entitat han assegurat que son tot voluntaris a la hora de buscar menjar i temps per cuidar les colònies de gats. Una de les cuidadores, Carme Mutos ha subratllat que molts espontanis col·laboren en oferir pinso.

Per la seva banda Aurora Salló ha explicat com és la seva colònia i diu que té molta cura de les necessitats dels felins, i ha apuntat que segons l’estació de l’any procura al màxim pel seu benestar.

A Sarrià de Ter, actualment ha una quinzena de colònies de gats.

Foto: Ràdio Sarrià