Els pressupostos del 2020 de Sarrià de ter arriben fins a més de cinc milions d'euros

Amb els vots a favor de l'equip de govern (ERC), de Poble Actiu de Sarrià de Ter i de JxSarrià els comptes municipals s'enfilen fins als 5.117.900 euros, la qual cosa suposa un increment d'uns 617.000 euros respecte del 2019.

L'alcalde de Sarrià de Ter Narcís Fajula, va destacar que s'ha incrementat la partida de brigada, obres i vies fins als 580.100 euros perquè, entre d'altres qüestions, s'han de fer més accessibles els passos de vianants i s'ha de canviar l'enllumenat. També s'ha reservat una partida a poder aplicar el sistema de recollida de residus del porta a porta. Finalment, es destinaran 65.000 euros a fer front a la lluita contra Hinojosa per acabar amb les males olors que desprèn la fàbrica. Un dels membres de Poble Actiu Sarrià de Ter, Edgar Castellanos, va explicar que havien arribat a un acord amb els republicans després que l'equip de govern (ERC) es comprometés a dur a terme una sèrie de propostes.

Entre elles destaca l'inici d'un estudi per construir un Centre de Dia a Sarrià, una qüestió que també va demanar el PSC. Per la seva banda JxSarrià hi va votar a favor i va destacar que el govern hagi destinat una partida a arreglar els passos de vianants. En canvi, Cs hi va votar en contra perquè van afirmar que el govern “no s'havia posat en contacte” amb ells. El ple de dimecres passat, va acabar amb la noticia que va donar la regidora de Ciutadans Mari Pau Garcia on anunciar la seva renúncia al càrrec per motius personals. Enrique Porcar número dos de la llista taronja, agafarà el relleu.