Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Activitats solidàries per La Marató de TV3

Activitats solidàries per La Marató de TV3

Sarrià de Ter un any més se solidaritza amb La Marató amb una sèrie d’activitats organitzades al municipi. La primera activitat començarà el dimecres 11 de desembre amb una xerrada a la sala gran del Coro a les 17 h de la tarda, on es parlarà sobre les malalties minoritàries amb l’EAP de Sarrià. i testimoni  de la Síndrome de Moebius amb Marta Santodomingo. També hi haurà un punt de venda de postals de nadal elaborades pels usuaris del servei “Respir” i de punts de llibre que van elaborar la gent Gran de Sarrià i els nens i nenes de 6é de l’Escola Montserrat a les trobades intergeneracionals de la setmana passada. La següent activitat, ja serà el dissabte 14 de desembre un dia abans del programa “La Marató de TV3” on a les 9 h del matí hi haurà una caminada solidària amb xocolata a l’arribada el preu serà de 2 €, el tret de sortida serà al Centre Cívic “La Cooperativa”.

Ja diumenge dia 15, al Pavelló Municipal, tindran lloc durant tota la jornada diverses activitats en suport a “La Marató” es començarà a les 11h amb balls en línea a càrrec de Fina Puig també dins de l’equipament, hi haurà l’Esplai PL pels petits de la casa. Al migdia hi ha prevista una arrossada solidària, els tiquets es poden adquirir a Confeccions Imma, a la peixateria Can Xamaní i a la pastisseria Llausàs. El preu del menú és de 10 €. A la tarda a les 18 h els actes acabaran amb una Quina Solidària, tots els beneficis del dia aniran destinats a “La Marató”.