Poble Actiu Sarrià de Ter i PSC demanen un Ple Extraordinari sobre Hinojosa

Està prevista la celebració d'un ple de caràcter extraordinari amb un punt de l’ordre del dia: La greu problemàtica dels impactes mediambientals provocats per l’empresa Paperera de Sarrià SL del Grup Hinojosa pel dilluns 16 de desembre on els grups municipals (PAS i PSC) proposen. D'entre les propostes demanen l'aplicació de l'ordenança municipal d'olors en base als mesuraments demanats a l'última sessió plenària del passat 27 de novembre.

També demanen mesuraments dins el període gener-febrer 2020, i prendre les mesures cautelars adients. D'entre d’altres punts, també expliquen que es demanarà lliurar al Departament de Territori i Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya a Girona, la documentació de les denúncies veïnals i avisos a l'empresa com a mostra dels episodis de pudor que afecta al municipi.

Segons el comunicat, Poble Actiu i PSC proposen convocar la Plataforma Prou, entitats, grups polítics dels municipis afectats i tots els veïns que vulguin a una concentració que tindrà lloc el 19 de febrer del 2020 a les 13h davant de la seu de la Generalitat a Girona on està prevista la lectura de la petició d'una solució definitiva adreçada a la Presidència de la Generalitat.

Foto: Ràdio Sarrià