Continuen les activitats solidàries per La Marató de TV3 a Sarrià de Ter

Un any més el municipi se solidaritza amb La Marató amb una sèrie d’activitats organitzades. El proper dissabte 14 de desembre un dia abans del programa “La Marató de TV3” a les 9 h del matí hi haurà una caminada solidària, aquesta moguda començarà al Centre Cívic “La Cooperativa” i finalitzarà amb una xocolatada a l’arribada, el preu solidari d’aquesta activitat, serà de 2 €. 

Ja diumenge dia 15, al Pavelló Municipal, tindran lloc durant tota la jornada diverses activitats en suport a “La Marató”, es començarà a les 11h amb balls en línia a càrrec de Fina Puig i també dins de l’equipament, hi haurà l’Esplai PL pels petits de la casa.

Al migdia hi ha prevista una arrossada solidària, els tiquets es poden adquirir a Confeccions Imma, a la peixateria Can Xamaní i a la pastisseria Llausàs. El preu del menú és de 10 €. A la tarda a les 18 h els actes acabaran amb una Quina Solidària, tots els beneficis del dia aniran destinats a “La Marató”.que aquest any va dedicat a les malalties minoritàries.

Foto: Ajuntament de Sarrià de Ter