Poble Actiu Sarrià de Ter posa sobre la taula diverses propostes de joventut

A través de les xarxes socials així van explicar els diversos temes que van compartir amb l’equip de govern (ERC) per tal de poder posar-les en comú i en marxa. D’entre aquestes, en fan referència a temes com convocar per aquest febrer el Consell de Joventut que inclogui totes les entitats que treballin amb joves del municipi per començar a treballar amb el nou Pla Local de Joventut de cara al 2021.

Dins de les propostes també hi exposen de crear un conveni de dos anys amb el C.C.del Gironès, prorrogable per treballar per una opció més local pel 2022 amb un dinamitzador a 25 h exclusiu per Sarrià de Ter i un altre a 60 h per intervencions tècniques en Salut a l'institut i 3 intervencions anuals al municipi.

A banda, des del grup municipal Poble Actiu Sarrià de Ter (PAS), també hi destaquen sortides mancomunades amb altres pobles del Gironès. i també es proposa un canvi d'ubicació de l'actual local de joves per una ubicació més adequada, apunten, i que no estigui "entre despatxos" i que convidi al jovent a entrar i a participar.

El Pressupost està previst de 25.000€ en dinamització de joventut, Poble Actiu Sarrià de Ter, fons del comunicat també han explicat les opcions que proposen amb la resta de pressupost que quedi: “Que el Consell de Joves decideixi quines necessitats té el jovent i en què destinar part d’aquesta partida” i la segona opció, apunten de fer han dit “amable un local de joves digne que convidi a participar al jovent i que ell pugui opinar sobre què posar-hi”.