El temporal Glòria deixa diverses incidències al Gironès

Aquest matí, Sarrià de Ter s’ha despertat sense subministrament elèctric a causa d’una avaria a una de les torres de Red Elèctrica, no ha estat fins gairebé a les 9 h del matí on s’ha restablert el servei, fruit d’aquesta falta de llum, han quedat suspeses les classes de l’institut i de l’escola Montserrat, pel que fa a l’escola bressol Confetti, no hi ha cap afectació i romandrà amb el servei habitual.

A banda, Fajula ha apuntat que pel que fa el CAP, de seguida que ha tornat la corrent s’ha pogut restablir el servei amb normalitat. A la resta del municipi, el batlle assegura que no els consta de més afectacions tret del passadís de darrere el molí per accedir als ocells perduts, i ha demanat extremar tota precaució i evitar acostar-se a les lleres dels rius. 

Protecció Civil informa que els rius Onyar i Daró porten cabals creixents amb risc de desbordaments, i l’Agència Catalana de l’Aigua afegeix que el cabal dels rius Onyar i Ter està creixent. El riu Ter pel seu pas a Sarrià, veïns afirmen que ha augmentat a uns nivells importants, i que feia anys que no es veia el cabal ple. S’espera que les pluges vagin encara a més segons ha informat el Servei Meteorològic de Catalunya. Per això, el comitè tècnic del NEUCAT, VENTCAT i INUNCAT recomana evitar el desplaçament fora dels nuclis urbans.