El 5 de febrer es reprèn el cicle de xerrades de: "Parlem-ne. Criança Positiva"

Es tracta d’un seguit de trobades per a famílies amb adolescents. Aquest, és un espai creat per la Creu Roja Girona i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, amb la col·laboració de Dipsalut, on les mares i els pares podran compartir les seves experiències i dubtes relacionats amb l'educació dels seus fills i filles adolescents. A través d'aquest espai es pretén ajudar a les famílies, especialment aquelles que presenten situacions de vulnerabilitat, amb la realització de diverses xerrades, tallers i atencions individuals.

L'objectiu és enfortir les competències i responsabilitats de les famílies en les seves funcions parentals de criança positiva, i de socialització en l'entorn familiar, oferint igualtat d'oportunitats als infants perquè puguin créixer en un ambient saludable i positiu. Per a les famílies de Sarrià de Ter, s'han planificat 4 xerrades sobre l'adolescència d'una durada d'uns 90 minuts cadascuna.

Les xerrades es realitzaran al Centre d'Arts Escèniques de Sarrià de Ter de 19 h a 20:30 h, la primera d’aquestes trobades es realitzarà dimecres 5 de febrer, la següent ja tindran lloc els dies 19 de febrer i 4 de març. La trobada que es va anular aquest passat dia 22 a causa del temporal es farà el dia 25 de març. Aquest, és un espai gratuït obert a tots els pares que tenen fills i filles en edat adolescent per tal de treballar qüestions relacionades amb aquesta etapa de la vida.