El temporal Glòria ja és història

Ha estat una setmana molt complicada arreu del territori, a causa del pas d’aquesta important pertorbació deixant moltes inundacions al país, desperfectes materials, i malauradament s’han hagut de lamentar quatre vides en el seu pas a Catalunya. Aquí a casa nostra, el temporal ha marxat deixant una crescuda destacable del Ter al seu pas pel municipi i rodalies. A banda d’entre les incidències la matinada d’aquest dijous passat a l’avinguda de França de Sarrià de Ter, va haver-hi una caiguda d’un arbre, efectius de la Policia Local, van senyalitzar el perímetre ràpidament i els bombers van procedir a retirar-lo. Ahir també va ser un matí complicat al municipi, i als seus voltants, a causa dels últims periodes de pluges que es preveien i al haver de dessembassar el Pantà de Susqueda, aixó va fer que s’haguès de reactivar l’ordre de confinament en plantes superiors als veïns i veïnes del c/ Gelida i C/ La Riba de la zona dels Pla dels Socs de Sarrià de Dalt i també va quedar tallada la circulació del Pont de l’Aigua de la C-255 en tots dos sentits a causa de la inundació de la zona del Pont Major.

Destacar també ahir, durant el matí, de la caiguda d’una torre elèctrica a la zona del riu Ter on va provocar que diverses zones del poble vagin quedar sense subministrament elèctric. Per a tot plegat l’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula en declaracions a ràdio Sarrià, ha explicat que han rebut un avís de la generalitat en què es baixa el nivell de risc d'inundacions i que de mica en mica tot torna a la normalitat. El batlle, també ha apuntat que la Policia Municipal i la brigada estan atents a tots els racons del municipi per a valorar-ne les incidències que hagi provocat el Gloria. 

També us expliquem que per manca de subministrament des del Pasteral, arran de la inundació del punt de captació per l’abastament fruit de les conseqüències del temporal, ahir es va tancar el subministrament d’aigua potable a tots els abonats a Aigües de Girona Salt i Sarrià. Ahir el vespre al voltant de les 20.30 ja es va poder recuperar el servei. El consistori Sarrianenc, a través de xarxes socials, va aprofitar l'avinentesa per agrair la feina feta als diferents treballadors de l’ajuntament per la seva implicació, on apunten que ha estat clau per superar aquest episodi complex sense incidents importants.

Foto: Ràdio Sarrià