Nous actes incívics a Sarrià de Ter amb una nova marquesina trencada

Ahir diumenge al matí, el municipi es despertava amb una parada de bus malmesa a la zona del Pla dels Vinyers, en les darreres setmanes el poble ja havia viscut incidents vandàlics, es tracta d’unes destrosses a diverses marquesines, les últimes afectades estaven situades: Una al carrer Joan Fuster i Ortells al costat del CAP i l’altre a l’Av.

De França a l’altura de la Biblioteca Emília Xargay. Ara, amb la d’ahir ja en son tres les que han patit danys. Uns actes, que des de l’ajuntament han lamentat i asseguren que bretolades com les que s’han produït, afecten a tots els veïns del municipi ja que és material  públic urbà, l’alcalde de Sarrià Narcís Fajula, va apuntar també a les xarxes socials que continuaran perseguint aquests actes d’incivisme. Des del consistori demanen respecte pel mobiliari urbà i asseguren que aquest cost el paguem entre tots, segons l’ajuntament, arreglar aquests desperfectes la quantitat pujarà fins als 3.000 €, ja que tracta d’uns vidres especials. 

Per la seva banda, des de JxSarrià, a través de xarxes socials mostraven també el seu malestar fruit dels incidents, apunten que no es tracta d’un fet puntual i que cal prendre mesures urgents. Des d’aquesta formació municipal, asseguren que s’ha de treballar per erradicar la falta de puntualitat dels busos i que aquests espais han d’estar en bones condicions i que no hi falti la seva seguretat i protecció.

Foto: Manel Allimon: @Allimon93