Xerrada sobre la Teleassistència a Sarrià de Ter

Aquesta trobada, tracta de la informació d’un servei públic que fomenta l’autonomia de les persones grans que viuen soles o passen moltes hores soles. També s’adreça a altres col·lectius amb necessitats específiques: des d’infants amb discapacitat fins a persones amb mobilitat limitada o altres dificultats, independentment de la seva edat.

Aquestes teleassistències Permeten prevenir i detectar ràpidament situacions de risc, com per exemple caigudes o altres accidents domèstics, i donar-hi una resposta ràpida i professional.

També proporciona seguretat, acompanyament i suport en les activitats del dia a dia. A Sarrià de Ter el pròxim dimarts dia 4 de febrer tindrà lloc a la sala gran del Coro la xerrada sobre aquest servei, es durà a terme a les 18 h de la tarda i també la podreu escoltar en directe per ràdio Sarrià al 87.6 FM i per internet a www.radiosarria.cat/directe.

El Servei local de Teleassistència és un servei públic, que Dipsalut presta en col·laboració amb els ajuntaments i consells comarcals gironins.