Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Arriba l’humor de Rubén Martínez a les nits del Centre a Sarrià de Ter

Arriba l’humor de Rubén Martínez a les nits del Centre a Sarrià de Ter

Dijous 6 de febrer arriba una edició més de diversió i monòlegs a l’espai d’Arts Escèniques “El Centre”. Aquest narrador oral veneçolà compleix trenta-cinc anys explicant contes d’amor i humor, Martínez explica que sempre en tota història, hi hauria d’haver humor i que sinó ja no es amor de real apunta l’actor. D’aquesta manera l’espectacle anomenat “Humor, Amor i Patatas fritas”, el narrador ve a donar a conèixer que realment les patates són el punt de sorpresa ja que assegura que a una sessió de contes, sempre hi ha alguna cosa inesperada. 

Aquest espectacle començarà a les 21.30 h del vespre “Les Nits del Centre” estan organitzades per l'Ajuntament de Sarrià de Ter, i l'Associació Cultural Ona Sarrià amb la producció d'Operacions Especials amb la col·laboració de l’associació Gironina de Teatre (AGT), el circuit d'espectacles de petit format que va començar fa gairebé onze anys a Sarrià de Ter i que es desenvolupa de novembre a juliol a diferents municipis de les comarques gironines.