Jornada de portes obertes a l’Institut de Sarrià de Ter

A finals de mes, el nou institut del municipi, estarà obert a tothom qui vulgui coneix’l. Aquest passat mes de setembre, va començar el nou projecte educatiu al municipi. El nou institut està dirigit per l'ex-director dels serveis territorials d'Educació, Albert Bayot.

En aquest primer curs hi ha un total de 109 alumnes, dels quals gairebé 50 són de Sarrià de Ter i la resta de diferents poblacions com ara Sant Julià de Ramis,Cervià de Ter, Medinyà, Sant Jordi Desvalls i Viladasens.

Pel que fa a les instal·lacions, es basa d’uns mòduls prefabricats,dos d'aquests tenen cada un quatre aules equipades amb cadires, taules i tot el mobiliari habitual. Un altre dels mòduls compta amb quatre aules específiques: la de música, la d'art, la de tecnologia i el laboratori.

I en l'últim barracó hi ha la biblioteca, la sala dels professors i els despatxos. Per a tots els veïns i veïnes que vulguin saber com és en primera persona dissabte 29 de 10 h del matí a 13 h del migdia s’hi podrà entrar i visitar-lo.