Ajuts solidaris per a les persones més vulnerables en aquests dies d’emergència.

Aquesta és una iniciativa que duen a terme des del Jovent de la Flama fruit de l’estat d’alarma per la crisi del Covid-19 i les seves conseqüències de reduir al màxim la mobilitat, l’entitat a través de les xarxes socials ha exposat d’oferir a fer tasques de compra o encàrrecs per tal d’evitar que les persones vulnerables hagin de sortir de casa.

Des de l’associació, expliquen que si algú coneix persones en risc i es necessiti un ajut, es posin en contacte a través de les xarxes o per e-mail a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Des de l’entitat, asseguren que estan oberts a tot el jovent que vulgui col·laborar per aquesta causa solidària durant l’episodi d'emergència. 

A banda, des de l’entitat expliquen que el pròxim 10 d’abril, està prevista una edicó mes del “Debat a Bat” L’objectiu d’aquests debats és d’aportar eines a través de diverses lectures per així entendre problemàtiques actuals. L’obra a comentar és la novel·la “1984” de George Orwell. Des de l’entitat s'ha remarcat però que estan pendents de com evoluciona la crisi del Covid19, Marc Sayols membre del Jovent de la Flama a través de les xarxes de l'associació, ha explicat que en tot cas es buscaria una nova data, si les mesures de les autoritats seguissin vigents però que malgrat tot, anima a tothom a llegir igualment aquesta obra literària. Aquests  debats, tenen lloc a l’antiga aula de lectura de St. Julià de Ramis a les 19 h de la tarda, i estan organitzats per la mateixa associació, i el consistori del municipi.

Imatge: Jovent de la Flama.