Sarrià de Ter informa dels terminis dels tràmits per impostos i taxes per aquest 2020

Fruit d’aquest estat d’alarma que ha provocat el Coronavirus, el consistori ha publicat tot un seguit de dates pel que fa als terminis pels diversos impostos d’engunay.

Pel que fa a l’IBI urbana, les altes de domiciliació i modificacions de domiciliació bancària seran fins al 16 de maig d’enguany, a banda pel que fa a bonificacions s’allargarà fins al 14 d’agost. L’IVTM, les altes de domiciliació, de càrrec únic i fraccionaments, serà fins al 17 de juliol. Pel que fa a les exempcions i bonificacions es passa al 14 d’agost. Guals i taxes d’habitatge, les altes de domicili càrrec únic i fraccionament, s’allarga fins al 16 de maig. Seguint en aquest àmbit,  les modificacions  de domiciliació bancària en aquest  cas seran fins al 17 de juliol. Les taxes de cementiri, l’alta de domiciliació passa al 16 de  maig, i a banda, la modificació de domicili bancari fins al 17 de juliol. L’IAE i IBI Rústica, serà fins al 2 d’agost mentre que la modificació  de domiciliació bancària el termini serà fins al 16 de setembre de 2020.

Pel que fa als rebuts no domiciliats, el període voluntari, en un primer punt consta de l’ibi urbana juntament amb l'IVTM, guals, cementiri i taxe d0habitatge serà del 15 de juny al 15 de setembre, l’IAE i l’IBI Rústica de l’1 de setembre al 31 d’octubre. Pel que fa als rebuts domiciliats, l’IBI urbana el càrrec únic serà a partir de l’1 de juliol d’enguany. En els fraccionaments, segons document oficial, consta del 1r càrrec del 40% a l’1 de juliol, el segon càrrec del 30% a partir de l’1 d’agost i finalment el tercer càrrec serà a partir de l’1 d’octubre d’aquest any amb un 30%. A banda la taxa cementiri, serà de càrrec únic l’1 d’agost, igual que l’IAE i l’IBI Rùstica que serà l’1 d’octubre.