Sarrià de Ter recorda les franges horàries en què estan permeses les passejades i l’esport

Des de l'inici d’aquesta setmana que va entrar en vigor la fase 0 cap a la “nova normalitat”, a través de les xarxes socials l’Ajuntament de Sarrià de Ter, recorda als veïns i veïnes del municipi de les franges que durant el dia poden gaudir de fer activitat a l’aire lliure.

Sarrià al superar als cinc mil habitants, ha de respectar les diverses etapes per la qual cosa, la gent ha de sortir esglaonadament i en cap cas es podrà sortir dels límits del municipi. Pel que fa a els desplaçaments, consta de les següents hores: de 6 h a 10 h del matí es poden realitzar passejades i esport els majors de catorze anys, de 10 h a 12 h, passejades dels majors de setanta anys i persones dependents, la banda dels infants, és de 12 h del migdia a 19 h de la tarda, a partir de 19 h i fins a les  20 h del vespre, podran sortir de nou els majors de setanta anys i dependents, finalment a partir de les 20 h del vespre i fins a les 23 h de la nit, podran sortir i fer esport els majors de catorze anys.

L’11 de maig, està prevista l’entrada de la fase 1, que permetria poder obrir petits comerços, i això suposarà que pugui haver-hi terrasses obertes, però amb un 30% de capacitat i respectant en tot moment les mesures estrictes decretades per les autoritats. Els locals que obrin en aquesta fase, hauran d’incloure un horari preferent per a les persones de més de seixanta-cinc anys.